Fettskrämds forum

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Rapporter från Magge
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Fettskrämds forum Forum Index -> Medlemmar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 2:34 pm    Post subject: Rapporter från Magge Reply with quote

Det här får bli min veckojournal.

Har kikat runt lite på info om kost med lite kolhydrater i ett par veckors tid och helt plötsligt en dag så bestämde jag mig. Tittade i kylskåpet på fredag morgon och kollade så jag hade något hemma att börja med, justerade maten lite på helgen dvs tog bort potatis/ris/pasta men tillät mig ett par glas vin.

Började den 17:e november med lågkolhydratskost och än så länge har jag inte gjort några jättestora utsvävningar tycker jag själv, i alla fall inga som inte hållt sig inom ramen på mindre än 10% kolhydrater per dag. Oftast har det legat runt 5-6%.

I första hand gör jag inte det här för att gå ner i vikt, även om det behövs, utan för att se om jag kan påverka min värk och mitt allmäntillstånd. Har diagnosen fibromyalgi och har även stressproblematik i ryggsäcken. Vikten kanske är det som syns mest konkret och är mätbart enligt en gängse praxis (kilon) men jag vill i någon form också hålla koll på det jag kallar "allmäntillståndet" och värken så en veckojournal kanske inte är så dumt.


Vikten på morgonen den 17:e låg på 101,8, nästa viktrapport blir på fredag den 24:e (om jag kommer ihåg det). Då blir det nog lite mera skrivet om intrycken från första veckan.
_
Back to top
View user's profile Send private message
skogsstjrna
Fetpäron


Joined: 15 Mar 2006
Posts: 2022
Location: Stockholmstrakten

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Att föra en journal är ett bra sätt att i efterhand se om något har blivit bättre eller sämre. Du kanske skulle notera nån slags smärtnivå enligt en egen skala (1-10 eller så)? Och ange din dagliga aktivitetsnivå? Matintag, förstås.

Vikt är ju ett vanligt mått, men glöm inte att mäta dig nu när du börjar - byst, mage, stuss, lår, knä, överarm (välj ett ben och en arm och håll dig sen till samma hela tiden). Det är ett väl så givande mått när du sen ska se om du gör framsteg. Ibland står vågen still, men måtten sjunker. Det är ett tecken på att muskelmassan ökar på bekostnad av fettvävnaden, och muskler vill vi ju gärna ha, även om de väger en del, eller hur? Smile

Stressnivå enligt samma skala kanske också kan vara något för dig?

Tja, bara några tankar. Lycka till! Wink
_________________
Ha en fettrik dag!
Back to top
View user's profile Send private message
yngveJoined: 19 Mar 2006
Posts: 126

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

Hej Magge och välkommen!
Tycker det verkar som att du har rätt inställning det där om att du först vill må bra och sedan får vikten reglera sig som den vill. Det vill den så småningom!
Det är många som rapporterat bättre allmäntillstånd med lchf-kosten men fibromyalgi har i alla fall jag inte sett något om vad jag kommer ihåg. Men om man som jag ser den här fettrika kosten som en för människan naturlig kost så tror jag inte den kan vara till skada i alla fall.
Skall bli spännande att följa dina rapporter!
Back to top
View user's profile Send private message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Fri Nov 24, 2006 12:40 pm    Post subject: Rapport från första veckan Reply with quote

Första veckan är över och jag har överlevt utan några större mankemang...

Matmässigt har det gått ovanligt bra att hitta saker att stoppa i sig. Lite sug efter bröd måste jag erkänna att jag haft, mörkt mustigt grovt finskt rågbröd. Har faktiskt fuskat med det en dag. Vi hade vin till maten på helgen men istället för att dela på flaskan på lördagen så räckte den även till söndagens mat. Till frukost har det ofta blivit kaffe med vispad grädde, sedan en tidig lunch med antingen omelett eller avocado med röra. Middagen har varierat, ibland en burk makrill och lite ost senare på kvällen för att jag helt enkelt inte varit hungrig.

Värdena för protein, fett och kolhydrater har jag nog lyckat hålla någorlunda också. Proteiner har varierat mellan 12-33%, medelvärdet på dessa sju dagar är 21%. Fett varierar mellan 63-78%, medelvärde 72,7%. Kolh ligger mellan 3-8%, medel 5,2%. Dettta förutsatt att det blivit rätt ifyllt i cal-counter och att jag inte missat något. En del som är infört är uppskattat eftersom jag missat väga innan jag stoppat i mig.

Vikten har gått neråt. Började på 101,8 förra fredagen och dagens vägning visar 99,2 så det blir minus 2,6 kg eller 0,37kg om dan i snitt. Jag är medveten om att det säkert är en del vatten som försvinner i början men det gör inget, det känns bättre i kroppen att inte binda så mycket vatten. Hullet känns fastare dessutom.

Mått. Skogsstjra skrev ju om mått så idag tog jag fram måttbandet och mätte mig. Deprimerande.... bestämde mig för att bara delge läsarna mitt midjemått vilket idag ligger på 102.

Aktivitet/Motion. Anledningen till att jag skriver aktivitet beror lite på att jag inte alltid kan motionera som jag vill. Ibland kan en aktivitet som att åka in till stan och gå i affärer motsvara en stunds promenad för mig. Och ofta ersätter då aktiviteten dagens motion. Annars brukar det bli en promenad på en halvtimma varje dag om bara kroppen tillåter. Veckan som gått har det bara blivit två promenader pga värk, totalt 45 minuter.

Allmäntillstånd. Eftersom jag har fibromyalgi så lägger jag i första hand om kosten för att må bättre. Hösten med regn och blåst brukar vara en eländig period med värk och sömnsvårigheter. Viktminskning är ett plus och bidrar säkerligen också till att jag mår bättre i det stora hela.

Även stressproblematik spelar in på mitt allmäntillstånd. Stress är ju inte bara att ha bråttom. Så länge jag får lunka på i mitt eget tempo brukar jag må rätt så bra. Uppstår en situation som stressar mig så rusar mina stresshormoner upp i taken med en gång, de stannar liksom inte till på en "lagom" nivå relaterad till problemet. Att sitta på nätet och leta en begagnad bil ett par timmar stressar mig tex så pass att jag får sura uppstötningar och mår illa. Sen är det liksom kört att göra vissa saker tex tillaga mat. Antingen gör jag fel eller skall skära något så är jag så okoncentrerad så jag oftast skär mig själv också. Skall inte diska heller, vårt porslin i skåpet har minskat och en del är ersatt med plast. Bara som exempel liksom... Värken ökar och sömnen blir sämre och allt påverkar varann. Bara att ha värk är en stressfaktor i sig.

Övergången i kost har gått relativt smärtfritt, lite lätt huvudvärk ett par dagar. Ren avsmak för fet mat uppstod också nån dag men försvann igen. Däremot ett stort sötsug vilket förvånar eftersom jag i vanliga fall varken brukar äta något godis/kakor och sällan har sötsug. Höll i sig i flera dagar.

Veckan som gått började eländigt med värk. Men igår märkte jag skillnad, ledvärken som hindrat mig att promenera gav med sig. Det märktes även skillnad i huvudet, för en gångs skull kände jag mig alert och skärpt. Annars går man runt i mer eller mindre "fibrodimma". Idag är värken också frånvarande i stort sett men hjärnan har inte vaknat än, får väl se framåt dagen.

Sådär, det får räcka för idag, det blev långt nog... nästa veckas rapport kanske blir lite mer saklig och inte så mycket personbeskrivning.[/b]
Back to top
View user's profile Send private message
yngveJoined: 19 Mar 2006
Posts: 126

PostPosted: Fri Nov 24, 2006 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Verkar som att du är klok och målinriktad. Det är bra! De där proportionerna ser ju jättebra ut. Du kommer säkert att få uppleva positiva resultat i enn och annan mening. Håll ut!
Men vad är egentligen fibromyalgi för slags tillstånd? Bara kvinnor som drabbas eller?
Back to top
View user's profile Send private message
elocinave
Post cellulitis


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 834

PostPosted: Fri Nov 24, 2006 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

Hej!
Vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg men även ledsen. Jag har nämligen en kompis som lider sedan minst 15 år av ganska så svår fibromyalgi. Jag berättade för henne att hon ska äta LCHF, jag köpte t.o.m. Wolfang Lutz (life without bread) och kwasniewskis böcker till henne. Hon läste och höll med.... men hon har inte ändrat sin kost Crying or Very sad
Vad ska jag göra? En annan kompis brukar säga: man kan leda kossan till vattnet men man kan inte tvinga den att dricka Evil or Very Mad

Så jag ser verkligen fram emot dina berättelser om hur din fibromyalgi kommer att förbättras. Jag tycker att det är häftigt att det går så fort Very Happy
_________________
Äter LCHF för hälsans skull. Behöver varken gå upp eller ner men jag vill bli gammal i en frisk kropp Smile Är inte svensk - risk för stavfel! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
elocinave
Post cellulitis


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 834

PostPosted: Fri Nov 24, 2006 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

yngve wrote:
Men vad är egentligen fibromyalgi för slags tillstånd? Bara kvinnor som drabbas eller?

Jag är nog inte rätt person som ska svara på det. Det kan nog andra bättre men på ett ungefär är det så att man har "odefinerbara smärtor", dvs. det gör ont men ingen läkare kan berätta för dig VARFÖR! Jag tror det är flest kvinnor som har det men även män kan få det? Men Magge kan nog berätta mycket bättre .... Wink
_________________
Äter LCHF för hälsans skull. Behöver varken gå upp eller ner men jag vill bli gammal i en frisk kropp Smile Är inte svensk - risk för stavfel! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
skogsstjrna
Fetpäron


Joined: 15 Mar 2006
Posts: 2022
Location: Stockholmstrakten

PostPosted: Sat Nov 25, 2006 2:09 am    Post subject: Reply with quote

Bra redogörelse!

Sötsug: kan man nog få ändå i början, kroppen som säger ifrån att den inte får så mycket kolhydrater. Även om du inte käkat så åmycket godis har du kanske ätit annat sött, utan att tänka på det: majs, bröd, frukt osv.

Mått: självklart behöver du inte redovisa dem offentligt, men spara dem för dig själv, så du har om ett par månader och kan jämföra. Det blir nog en glad jämförelse... Smile Kanske till julafton? Razz

Kämpa på, så kommer du ur den hjärnstiltje som många drabbas av första veckan.
_________________
Ha en fettrik dag!
Back to top
View user's profile Send private message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Sun Nov 26, 2006 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Yngve: Fibromyalgi har så många symptom förutom värken så det är svårt att beskriva. Trötthet, orkeslöshet, muskelsvaghet, yrsel, sömnstörningar (vaknar pga värk), fumlig och okoncentrerad (vissa dagar kör jag inte bil), svårt att hänga med i samtal (tappar tråden) mm mm. Allt kanske man inte har samtidigt, symptomen kan komma och gå i perioder och det är mer än jag kommit ihåg att ta upp här.

Dessutom kan det variera från person till person. Vad vi alla har gemensamt är värken. En slags "grundvärk" som kan variera i styrka från dag till dag och som ibland (ofta) plussas på med värk på ett/flera specifika ställen. Ibland har jag "ont i skinnet" och då gör det ont när katten "klampar omkring" i knät. Om du är intresserad så finns det en sida som beskriver många olika aspekter om fibron, du hittar den här: [url]http://www.marie.hallsten.dk [/url] I vänster kolumn hittar du fibrolänkarna.

elocinave: Jag vet inte riktigt hur man skall få din kompis att reagera. Kanske hon har en ordentligt svår fibromyalgi som hon aldrig får "vila" från, då kanske inte orken finns. Kanske har hon haft den så länge så hon har "gett upp".

Fick själv diagnosen 99/00, i dec-jan utreddes jag och fick min diagnos. I början var allt bara kaos, jag fick det väldigt plötsligt och på ett år var hela min värld förändrad. Fick också en slags identitetskris eftersom jag inte kände igen mig själv och förtvivlat fortfarande försökte utföra vardagssysslor som förut vartit självklara. Det tog tid att förstå att gränsen för vad jag kunde klara av låg ruskigt nära noll.

Inte förrän jag någorlunda kom till den insikten kunde jag börja jobba med och försöka klura ut vad jag faktiskt klarade av och vilka förutsättningarna var för att jag skulle klara det. Skulle jag tex åka med gubben och handla när han kom hem från jobbet var förutsättningen att jag vilat hela dagen och hade möjlighet att vila dan därpå. Små, små steg som tog evigheter att banka in i hjärnan på nån som förut bara rusat på.

Idag mår jag "hyfsat bra" om jag jämför med då. Men många, många förändringar är gjorda, både praktiska saker som att skaffa hjälpmedel som underlättar och att ändra sin inställning till saker och ting.

När jag nämnde identitetskrisen förut kom jag också att tänka på hur mycket våra "roller" betyder för oss. Första frågan man får av en okänd på en fest tex är ofta -Vad jobbar du med? Och vad svarar man.... jo -Jag ÄR lärare/sekreterare/ingenjör/Whatever.... Jag har lärt mig att jag inte ÄR varken det ena eller det andra... jag är jag, punkt slut.

Har arbetat som personlig assistent innan jag blev sjuk och sett hur olika människor hanterat sitt handikapp/sjukdom. Vissa har fortfarande fortfarande klarat att att behålla sin identitet och vissa har helt "identifierat" sig med sin sjukdom. Nu säger jag inte att det är så med din kompis, men om man inte orkar kämpa kan det kanske vara en förklaring till vissa människors "stagnation". Vilken inställning man har betyder så mycket, vissa människor finner sig tillrätta i sin "sjukdomsroll".

Man genomgår också en slags sorgeprocess, man sörjer helt enkelt den man var och livet man levde. Det är också något man måste inse och tillåta sig själv att göra för att sedan kunna gå vidare, det gäller att inte fastna där och bara längta tillbaka till vad man hade och tycka synd om sig själv för allt man har förlorat.

Om någon sagt ovanstående till mig när det var som värst kanske jag hade blivit riktigt sur och ledsen. Det är inga lätta saker att diskutera, och det finns ingen annan än personen ifråga som kan åstadkomma förändring. Men om jag hade fastnat i "rollen" som fibromyalgiker så kanske det hade varit vad som behövts för att jag skulle börja fundera på lösningar.

Oooohhhh, så mycket det blev..... men det är inte ett helt lätt ämne. Hoppas du inte tar illa upp för något av det jag skrivet. Det är lättare att se när man tittar tillbaka så här men när man är mitt uppe i och det är för j-ligt så ser man inte skogen för alla träd.

Skogstjrna: Anledningen att jag skriven rapporterna på webben är att jag är så bra på att tappa bort mina anteckningar *garv* Idag är lappen med mina mått redan borta.... TÄnkte skriva in dom i en anteckningsbok (så jag visste var dom fanns) men det blir nog att ta nya mått imorgon (om jag kommer ihåg det)
Back to top
View user's profile Send private message
elocinave
Post cellulitis


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 834

PostPosted: Sun Nov 26, 2006 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

Magge wrote:
Man genomgår också en slags sorgeprocess, man sörjer helt enkelt den man var och livet man levde. Det är också något man måste inse och tillåta sig själv att göra för att sedan kunna gå vidare, det gäller att inte fastna där och bara längta tillbaka till vad man hade och tycka synd om sig själv för allt man har förlorat.

Jo, jag tror det är just det. Hon fick diagnosen runt 1990-1992. Hon var då ca 23. Så pga sjukdomen har hon fått sluta jobba men försäkringskassan erkänner inte hennes sjukdom. Hon lever därmed på socialbidrag. Det måste kännas för jävligt att behöver göra det när man har haft stora planer på livet. Alla andra får leva ett "normalt" liv. Kan skaffa familj etc. Som tur är har hon en sambo men att få barn är helt omöjligt för henne Crying or Very sad Och nu efter 15 år ska allt bli annorlunda bara genom ändrad kost? INGEN läkare, homeopat eller annan inom alternativmedicin kunde hjälpa men kosten ska göra det!? Jag förstår henne (hon måste ju vara rädd som fan!) .... men ändå inte Crying or Very sad
_________________
Äter LCHF för hälsans skull. Behöver varken gå upp eller ner men jag vill bli gammal i en frisk kropp Smile Är inte svensk - risk för stavfel! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Fri Dec 01, 2006 12:25 pm    Post subject: Rapport från vecka två Reply with quote

Jaha, vecka två har kommit och gått... Bitvis jobbigare än veckan ett, mer värk har nog varit största boven.

Matmässigt Lite fusk den här veckan. Medvetet fusk: 1 grovt kex, 2 finn crisp och en potatis. Potatisen var till fläsk och löksås, det var inte riktigt samma sak med blomkål till... Kex och finn crisp för att jag ibland känner sånt behov av att tugga på något med ordentlligt motstånd. Funderar på att köpa hem morötter. Omedvetet: Lite apelsinjuice och Coca Cola. Tog ett par slurkar ur gubbens glas utan att tänka mig för. Juice smakar fortfarande gott men Coca cola är ännu mera sött än jag kan påminna mig.

Värdena Denna veckan har jag missat att föra in tre dagar i calcounter så det är ingen större idé att rapportera något känns det som. Kan nämna att dagen med potatisen så låg kolhydrater på 15%. Det högsta hittills tror jag...

Vikten Den har gått både upp och ner. Om det är kosten eller för att jag har druckit olika mycket (eller lite) vatten olika dagar. Förra fredag var det 99,2 och idag 98,6. Så i det stora hela har det faktiskt gått neråt.

Mått Här har det också rört sig fram och tillbaka. 102 förra fredagen och 99 idag. I veckan var det nere på 95. Funderar om det är dags för "den" tiden på månaden, får nog kolla i almanackan.

Aktivitet/Motion Promenader har det inte blivit mycket med pga värk, 3 st halvtimmes den här veckan. Men jag har varit iväg till köpcentrum och stormarknad och det räknas som aktivitet för min del, ibland hade jag nog föredragit en halvtimmes promenad.

Allmäntillstånd Veckan började bra, sen kom värken och förstörde. Känner mig inte lika skärpt i bollen de sista dagarna, troligen värkens fel, fumlig och okoncentrerad är jag mer än vanligt också. Musklerna i händerna håller inte alltid greppet, dags för kaffemuggar i plast. Fibrodimmans återtåg... Crying or Very sad

Men jag tycker att jag sover bättre på nätterna. Har känt mig ruggig de senaste dagarna men inte frusit så som jag brukar. Kan ha dubbla fleecetröjor och duntofflor inomhus när temperaturen inne är 22 grader och ändå ha kalla händer och frysa. Så något måste ha hänt med kroppens temperaturreglering.

Vet inte om jag inbillar mig men synen verkar också påverkats. Kan titta på syrengrenarna närmast fönstret och sedan växla över till skogsdungen en bit bort och tillbaka igen utan att det är suddigt nån sekund innan ögonen ställt om sig. Hade funderingar på att gå till optikern men tror jag skall vänta lite nu.

Vi har köpt ny bil (begagnad) så den stressen är äntligen över... Fick den igår och den är blå och fin Very Happy Förhoppningsvis kan mina stresshormoner tagga ner lite nu.
Back to top
View user's profile Send private message
skogsstjrna
Fetpäron


Joined: 15 Mar 2006
Posts: 2022
Location: Stockholmstrakten

PostPosted: Fri Dec 01, 2006 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

Det låter ju överlag positivt. Ner med vikten litegrann och måtten likaså. Lite fluktueringar är naturligt.

Syn och värme är också goda tecken.

Hoppas det håller i sig till nästa veckorapport. Wink
_________________
Ha en fettrik dag!
Back to top
View user's profile Send private message
elocinave
Post cellulitis


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 834

PostPosted: Fri Dec 01, 2006 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

skogsstjrna wrote:
Syn och värme är också goda tecken.
Synd bara att jag inte har märkt nånting ang. synen. Är fortfarande lika blind som innan Cool
_________________
Äter LCHF för hälsans skull. Behöver varken gå upp eller ner men jag vill bli gammal i en frisk kropp Smile Är inte svensk - risk för stavfel! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Synen är nog lika illa men fokuseringen har blivit bättre Smile

Hoppas värmen i kroppen håller i sig, det måste ha något med förbränning eller med hormoner i kroppen att göra.
Back to top
View user's profile Send private message
MaggeJoined: 17 Nov 2006
Posts: 150

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 12:40 pm    Post subject: Vecka tre Reply with quote

Vecka tre är över och det har varit en jobbig vecka, rent allmänt men också matmässigt. Men vad gör väl det om hundra år....

Matmässigt: Tjaa.... veckan började bra i alla fall. Hittade fläsksvålar bland chipsen på Willys så nu har jag något rejält att knapra på när behovet sätter in och kanske inte suktar efter knäckebröd längre. Fast jag trodde inte de skulle innehålla så mycket protein Shocked

Sedan gick det åt skogen. Lingonvecka, trött och hängig och tappad matlust. Alltså jag kände hunger men hade inte lust att äta något. Så babybel och makrill i tomatsås blev det ett par dagar, på tok för lågt intag av kalorier antagligen.

Och så en bilolycka i familjen vilket fick stressnivån i taket ett par dagar. Ingen blev skadad men tanken på vad som kunnat hända.... Hur skört livet vi tar för givet verkligen är.... Den dagen blev det pizza till middag, hade inte ork att motstå en hämtpizza. Fast jag skar bort så mycket bröd jag kunde förutom botten i mitten.

Det positiva med detta skam-mål var i alla fall att matlusten kom tillbaks. Och lusten att laga mat. Igår lagade jag iordning 2*1,5 kg kotlettrad, bra att ha i frysen. Plus en härlig laxröra med rökt lax, kokta ägg, röd rom, charlottenlök, majonäs och creme fraiche. Och just nu står resterna av benen från kotlettraderna och puttrar till buljong på spisen och det doftar ljuvligt.

Har för övrigt fuskat med blodpudding och fyra rutor mörk choklad i veckan.

Värdena: Cal-counter har jag knappt använt under veckan. Har legat lågt i kaloriintag pga tappad matlust så de hade säkert varit åt skogen...

Vikten Usch! Uppåt! Inte helt oväntat iofs med röd vecka och en massa stress och fuskande med kosten och knappt ätit vissa dagar... Kroppen vet väl inte vad den skall tro... Idag stannade vågen på 100,2 jämfört med förra fredagens 98,6. Förhoppningen att ligga på 95 till jul kanske inte är så realistisk längre så jag flyttar det målet till nyår.

Mått Midjemåttet ligger på 100, i alla fall lite mindre än i starten. Får se om det händer något i veckan som kommer.

Aktivitet/Motion Glöm det... Gjort nödvändiga inköpsrundor och inte mycket mer.

Allmäntillstånd Förra fredagen var jag värkig, fumlig och okoncentrerad. Har inte precis blivit bättre den här veckan som gått om jag säger så.... fast jag har bara naggat en enda tallrik i disken, inte skurit mig och inte varit yr/snurrig. Alltid nåt...

Massa stress har det varit. Tappade matlusten på måndan. Inte sovit något vidare på nätterna pga värk, trött på dagarna, jobbig fibrodimma (totalt okoncentrerad och ofokuserad). Inte sovit på dagarna heller för jag är trött men inte sömnig.

I förrgår hoppas jag det började vända, igår kände jag lust att laga mat igen. Sovit bättre inatt förutom att jag vaknade av gubbens väckarklocka vid tre, tror jag det var (han skulle se Fuglesangs avresa).

Fortfarande varm o go i kroppen, kännt mig lite ruggig men inte frusen vilket gubben tycker är ett mindre mirakel.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Fettskrämds forum Forum Index -> Medlemmar All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forumet är arkiverat
Det går bra att läsa, men ingen av funktionerna fungerar. Du kan inte registrera dig, posta nya med­delanden, skicka PM o.s.v.
Om forumet